top of page
Genieten van zonsondergang

Training Persoonlijke effectiviteit

Wil jij meer voldoening en energie uit je werk halen? Wil je volop in je kracht staan? Een gezonde balans in werk en vrije tijd? Dan is een training persoonlijke effectiviteit iets voor jou! Het is een nieuwe stevige en inspirerende training.

Je krijgt inzicht en praktische handvatten om effectiever en bewuster te leven. Je leert je grenzen aan te geven. Je staat vol in je kracht! Een gezond evenwicht houdt je vitaal en veerkrachtig.

 

Door de training krijg je meer ruimte in je hoofd om daadwerkelijk te genieten van de dingen die belangrijk zijn voor jou! Je staat bewust stil bij jezelf en je functioneren. Je ontdekt ook waarin je je verder wilt ontwikkelen. Eén en al inspiratie dus!

 

De training kan uit verschillende onderwerpen bestaan, afhankelijk van de behoefte van jou of je organisatie. Een training op maat heeft het meeste resultaat. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn:

Wat is persoonlijke effectiviteit voor jou?

Waarom doe je wat je doet? Wat is je doel? Hoe wil je dat doel op effectieve wijze bereiken?

Jouw waarden: Hoe geef je deze vorm in je werk en vrije tijd?

Hanteren van verschillende communicatiestijlen / je communicatie versterken

Time management

Kernkwaliteiten, valkuilen, uitdagingen.

Omgaan met belemmerende gedachten

 

Je zet je creatieve brein aan. Dat maakt de trainingen uniek! Je ontdekt de kracht in jezelf en ziet meer mogelijkheden die je zo niet kon verzinnen. Het creatieve proces begint bij dromen en werkt van jouw doelen naar concrete acties. Zo schrijf je je eigen plan.  Wat vastligt, heeft kracht! Je kan er de volgende dag al mee aan de slag.

Je vergroot je toegevoegde waarde voor je organisatie en voor jezelf. 

De training kan verzorgd worden in De Schrijverie of op een locatie naar wens!

Maak kennis met mij en mijn persoonlijke werkwijze. Dat kan door een Proeverij of een kennismakingsgesprek. Neem contact op via het formulier, bel of stuur een bericht via  WhatsApp. 

bottom of page