top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWillemien Berkenbos

Welke verhalen vertel jij?

Verhalen geven zin en betekenis aan ons leven. Door verhalen te vertellen en ernaar te luisteren, verbinden we ons met elkaar. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Welk verhaal vertel jij? Hoe verbind jij je met de ander?


Aan de keukentafel zijn het afgelopen jaar heel veel verhalen gedeeld, tijdens de schrijfcursussen en trainingen. Vrolijke verhalen, verdrietige verhalen, wonderlijke en indrukwekkende verhalen en nog veel meer. Gewoon aan de keukentafel...De geschreven verhalen ontroerden! We luisterden met oprechte aandacht voor elkaar! We namen tijd voor elkaar! Zo ontstonden de mooiste dingen! Daar word ik nog stil van! Mensen zijn op zoek naar verbinding! Zeker nu! Het verhaal maken we zelf! Het samen delen maakt ons sterk en geeft inspiratie! Dat geldt voor persoonlijke verhalen en organisatie-verhalen waarin ons persoonlijk verhaal zó belangrijk is!


Wat is jouw verhaal? Met wie heb jij je verhaal kunnen delen? Met wie heb jij je kunnen verbinden? Gewoon aan de keukentafel thuis, onderweg of op je werk...Ik hoop dat je de ruimte hebt en neemt om jouw verhaal te delen!


Ik deel graag enkele oefeningen waar je zo mee aan de slag kan! Oefeningen waar we ook aandacht aan besteden tijdens de cursus. We schrijven en we delen!


In 2022 ben je van harte welkom aan de schrijftafel! In januari starten de eerste online activiteiten weer! Welkom!


Wil je graag met je organisatie aan de slag met jouw verhaal en jullie gezamenlijke verhaal? Ik kom graag naar je toe!

Ik wens je veel plezier met de oefeningen!Oefening 1

Teken jouw tijdlijn van 2021 en noteer (eventueel per maand) gebeurtenissen, activiteiten, ontmoetingen. Ontdek jouw thema's.
jan febr maart april mei juni juli aug sept okt nov dec

+

________________________________________________________________________


-


Oefening 2

- Zet jezelf in het midden! Schrijf / teken wat bij jou hoort.

Denk niet te lang, schrijf gewoon!


IK- Zet jezelf weer in het midden en schrijf / teken alles waar je van droomt!

Alles kan en alles mag!IKWelke 'realistische' doelen haal je er nu uit?

Oefening 3

Hoe gaat het met je?


Vul elk van de volgende open zinnen aan. Schrijf de zinnen op. Neem er even de tijd voor.

Het geeft je mooie inzichten!


Op dit moment voel ik me….

Ik ben blij met…

Ik baal van….

Ik heb nu vooral behoefte aan…

Ik geniet van…..

Ik word geïnspireerd door…

In 2022 wil ik meer tijd besteden aan…
Wil jij in 2022 meedoen aan een activiteit? Je kan je al opgeven:


Maak je unieke plan voor 2022! Leef jouw leven! (online)

Donderdag 13 januari 2022 13-30 - 16.00 uur

Kan jij wel wat ideeën en inspiratie gebruiken? Wil je krachtig aan de slag in 2022? Dan is deze training voor jou! Ruimte maken voor jezelf en plannen smeden voor 2022! Klinkt dat als een goed plan? Doe dan mee! Deze interactieve online workshop verzorg ik ook voor je organisatie. Waar droom je van? Wat wil je waarmaken? Hoe doe je dat? Kosten: 75 euro. ( organisaties prijs op aanvraag)

Workshop Creatief en innovatief denken, de oplossing! (online)

Maandag 24 januari 2022 13.30 - 16.00 uur

Veranderende tijden vragen om andere manieren van denken. In elke sector zijn creativiteit en innovatie de sleutelwoorden om je staande te kunnen houden in deze tijd. Creatief denken, het vermogen om buiten de gebaande paden te durven denken is een belangrijke competentie. Meer dan ooit te voren verwachten we dat medewerkers hun frisse blik weten te behouden en in staat zijn ‘out of the box’ te denken. Het maakt werknemers duurzaam inzetbaar. Maar voor veel mensen is die manier van denken niet zo eenvoudig. Hoe verzin je in de waan van de dag nieuwe ideeën, verfrissende invalshoeken en verrassende oplossingen voor jouw vraagstukken? In de training ‘Creatief en Innovatief Denken’ leer je hoe je denkpatronen kunt doorbreken en hoe je op nieuwe en verrassende ideeën komt. In de workshop krijg je in korte tijd meerdere oplossingen voor jouw vraagstuk aangereikt!

Kosten: 75 euro ( organisaties prijs op aanvraag)

Inspiratiedag ‘Maak je eigen plan’ @Loopbaancreatie

Maandag 7 maart, woensdag 6 april, donderdag 19 mei 10.00 - 15.00 uur

Een dag heerlijk ontspannen aan de slag met je eigen verhaal: Wie ben je? Waar sta je voor? Waar ga je voor? Wat wil je versterken? Hoe doe je dat? Waar droom je van? Welke concrete acties passen daarbij? Je hebt alle ruimte in Hellendoorn. Vanuit rust ontstaan de mooiste ideeën en plannen!


Een training voor professionals die aan de slag willen met ontwikkelvragen. Door gevarieerde oefeningen word je je bewuster van je eigen verhaal. We gaan creatief denken en schijven, je ontdekt nieuwe kansen en gaat meer perspectieven zien. Voor meer plezier, ontspanning in je werk en privé, structuur en energie. Kies voor rust en ruimte. We werken met max. 4 personen. Wacht niet te lang met aanmelden! Deze training wordt vaak door de werkgever vergoed en past in een professioneel en persoonlijk ontwikkelplan​.

Kosten: 195 inclusief werkboek en goed verzorgde lunch! (organisaties prijs op aanvraag)

https://www.berkenbostrainingencoaching.nl/zet-jezelf-aan

Ik wens je een gezond en gelukkig 2022!


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page